TAVUK HAŞLAMA TARİFİ

 TAVUK HAŞLAMA

   


Malzemeler (5 kişilik):

  • 5 adet patates
  • 1 adet bütün tavuk (Yaklaşık 2 kilogramlık)
  • 1 adet havuç
  • Tuz
  • İsteğe göre 1 adet kereviz

Yapılışı:


Parçalanmış tavukların üzerini geçene kadar su koyup yaklaşık 20 dakika haşlayın. Daha sonra yıkanmış ve yemeklik doğranmış patatesleri ve havucu ekleyip tuzunu koyun isterseniz 1 adet kereviz de ekleyin güzel oluyor.  

Afiyet Olsun 😊


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FIRINDA KABAK MÜCVER TARİFİ

TAVUK ŞİŞ TARİFİ

KARAMELLİ YALANCI TAVUK GÖĞSÜ TATLISI TARİFİ