TAVUKLU BEZELYE YEMEĞİ

TAVUKLU BEZELYE YEMEĞİ



Malzemeler (5 Kişilik) :

  • 1 kilo bezelye
  • Yarım tavuk göğsü
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet havuç
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Sıvı yağı
  • Yarım yemek kaşığı tuz
Yapılışı :
  1. İlk önce soğanı yemeklik yani küp küp doğrayın. Ardından bir tencereye sıvı yağı döküp soğanları ve doğranmış havuçları iyice kavurun.
  2. 1 yemek kaşığı domates salçasını da ekleyin ve biraz daha kavurduktan sonra ayıklanmış bezelyeleri de ilave edip biraz daha kavurun.
  3. Tavukları da katıp suyunu ekleyip tuzunu da katın.
  4. Yaklaşık olarak 1 saate pişer.
Deneyen herkese afiyet şifa olsun.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FIRINDA KABAK MÜCVER TARİFİ

TAVUK ŞİŞ TARİFİ

KARAMELLİ YALANCI TAVUK GÖĞSÜ TATLISI TARİFİ